Varför?

Livet utsätter oss för en mängd prövningar. Ibland hanterar vi dem galant, men ibland är det bara för mycket. Vi är utrustade för det. Faror och hot tillhörde vår vardag historiskt sett. Antingen klarade vi av dem eller så strök vi med. Naturens lag. Vi har strategier för att hantera faror, överbelastningar både fysiskt och psykiskt. En kort stund...

Men

Ibland gör det ont. Vårt instinktiva respons är att undvika smärtan. Ta bort handen från spisen. Ta bort det. Undvik det farliga genom att stå still, hålla andan och hoppas att det går över. Undvika faran genom att klippa till, eller springa för livet. 

Helgen i Södertälje går utanför allt annat jag har upplevt i mitt liv. Det var som om en naturkraft svepte in i mig och vräkte sig ut med kraftiga reaktioner. Dessutom kan jag fortsätta hos dig Loas. Jag känner mig så fri, lätt, glad, sprudlande och känner det som jag vill ta små skutt ibland bara för att det känns så bra. Numera ligger jag i min säng på vilken sida som helst, rygg eller mage, det är helt otroligt. Det är så stort så att jag nästan kan börja gråta, men på ett positivt sätt.

-Kursdeltagare Clear Day 2003

Ryggrörelsen Network Care Center

Skulle du vilja ha något av detta i ditt liv?

Trygghet • Avslappning • Ökad livsglädje
Maximal hälsa och funktion utifrån dina egna förutsättningar
Bättre livskvalitet • God läkningsförmåga
Uppleva frihet och flexibilitet • Hitta kraft att förändra