Våra tjänster

Network Care

Network Care är en modell som utvecklats av den amerikanska kiropraktorn Dr. Donald Epstein. Network Care har som målsättning att underlätta din väg mot ökat och varaktigt välbefinnande och att bistå dig i processen att utveckla strategier för att uppnå detta.  För mer detaljer, läs vidare under fliken artiklar.

Vad kan du uppnå med hjälp av Network Care?
  • Ökad hälsa och välbefinnande

  • Gå från en omedveten stressfysionomi mot en högre grad av flexibilitet i kroppen

  • Gå från försvarshållning till en känsla av trygghet och avslappning

  • Förbättrad kommunikation mellan kropp och nervsystem

  • Bli mer medveten om ditt förhållningssätt till din kropp, dig själv och din omgivning

  • Skapa bättre förutsättningar att effektivare utvärdera ditt liv

  • Göra de livsstilsval som är nödvändiga

Hur uppnår vi detta?

Network Care består av två behandlingsmetoder. Dessa är Network Spinal Analys (NSA) och Somato-Respiratorisk Integrering (SRI) som i samverkan utgör effektiva verktyg för att uppnå en högre grad av hälsa och välbefinnande.

NSA är en metod där kiropraktorn med lätta exakta kontakter längs med nacke och rygg åstadkommer bättre kommunikation mellan kropp och nervsystem. Du får hjälp att utveckla nya strategier för kommunikation och avslappning och ökad flexibilitet i ryggrad och nervsystem. För mer information se fliken Fördjupning: Vad är NSA?.

SRI är en metod där du får hjälp att öva dig i fokuserad uppmärksamhet i relation till kroppsrörelse, kroppsberöring och andning. Du övar dig i att bli medveten om dina upplevelser av din kropp. För mer information se fliken Fördjupning: Vad är SRI?.

Network Care har ett ambitiöst forskningsprogram för att öka förståelsen kring hälsa, välbefinnande och olika aspekter av Network Care. Kontakta Ryggrörelsen för mer information, eller använd länkarna som finns på vår hemsida.

Sagt om Network Care

Redan efter första gången upptäckte jag att jag var helt avslappnad i bäcken-området, där jag brukar vara så stel. Jag kände att jag var närvarande i min kropp på ett sätt som aldrig förut. Jag hade inte ont, jag var rakare och hade lättare att andas.

Anna

Natalie Wood